Henke Larsson PR trick eller ...

I dag hände det något stort i innebandyvärlden eller ....
Henke Larsson gjorde debut i SSL , var det ett pr trick från helsingborg eller är det en seriös satsning från henke och helsingborg ??
Såg inte matchen på tv och av de bilder man sett på sportsändningarna är det svårt att värdera debuten , dock blev det en pr succe då väldigt många har uppmärksammat det hela .
Om det blir ett uppsving för innebandyn efter det här är det bara att tacka och ta emot alla som förhoppningsvis vill komma och testa innebandy i fortsättningen .
Det ska bli intressant att se vad det hela mynnar ut i !!!

Idag hade våra elitdamer "äntligen" hemma match igen och västerås stod som motstånd .
Matchen var väldigt viktig att vinna om laget ska hänga på i jakten om slutspelsplatserna. I matchens första byte visade lagets yngsta spelare , Michelle Rydin 16 år, vilja genom att trycka in ettan efter endast 31 sek på en fin framspelning av Amanda Larsson . Det kändes nästan som luften gick ur västeråstjejerna på en gång och efter det första perioden som vanns med 3-0 så var det bara en fråga om hur mycket våra tjejjers skulle vinna med !
Det hela slutade med 9-2 och det var inte orättvist .

Tyvärr gick det inte lika bra för lunarstormcup laget . Det hela slutade med en tredje plats i gruppen efter en seger ,en oavgjord och en förlust . Vi fick stryk med 2-1 i sista matchen där det skulle ha räckt men ibland lyckas man inte få in boll uslingen trots att stort antal chanser så gick det inte vår väg den här matchen !! :-((


Bortamatcher

Idag spelade vi två bortamatcher i hedemora med siljan bowlings 4manna lag , jag ,kjell w,ronnie och beppe åkte ner och spelade.
Första matchen spelades mot Vasa och vi vann med 11-9 , en jämn och spännande match som vi avgjorde i tredie serien som vi vann med 4-1. Vi ledde med 9-6 inför avslutande serierna och vi lyckades ta två av dessa och vinna .Själv spelade jag helt ok på träbanorna och fick ihop 703 .
Andra matchen spelades i samma hall och med en kort vila tog vi oss an hedemora som tyvärr blev lite för svåra då orken hos oss inte var den rätta . Det blev lite för mycket med den långa resan och en match innan så huvudet var inte riktigt med i alla slag och det resulterade i att vi fick stryk med 13-7 , Jag lyckades skrapa ihop 643 ,inte helt nöjd med den slagningen men det är bara att bryta ihop och komma igen !!!

Våra elitdamer vann idag en viktig seger borta mot örnsköldsvik med 4-3 , och nu väntar en ytterligare viktig match nästa söndag hemma mot västerås i unihoc arena , matchen startar 14.00 . Kom ner och visa ert stöd och hjälp fram våra duktiga damer till seger !!!

Bortkastad fredagkväll

Var på hockey ikväll , mora-aik .
Det var ingen höjdare direkt , det kändes som det inte hände nått överhuvud taget . Om det här ska vara två topplag så kan nog elitserielagen som kommer ner till kvalserien skratta sig lyckliga . kan inte i min vildaste fantasi tro att något av de här lagen har en skugga av chans i en ev kvalserie !!
Det händer mer i 10 min i innebandy än vad det gjorde i hela hockeymatchen  !!!
Det var min första  och troligtvis sista match  jag ser på plats i hallen .


Bowling

Bowling år ganska enkelt om man tänker efter.
Allt man ska göra är att slå ner tio käglor lite längre ner på banan !!
Det är bara att rulla iväg klotet i samma riktning och i rätt hastighet varje gång !

Nej riktigt så enkelt är det inte riktigt .
Spelade Bilmetro cup i söndags och det gick väl inte riktigt så bra som jag hoppats , hade 48 i handicap per serie och tror jag stannade på 1241 eller där ikring (953 utan hcp på sex serier tror jag).
Spelade betydligt bättre på måndagens träning och slog 760 på fyra serier .
Ser nu fram emot söndagens fyrmanna nere i hedemora , vi har två borta matcher då .

Lördagens innedandymatch för div 3 damerna spelades i UNIHOC ARENA mot borlänge och vi fick efter en väl genomförd match tyvärr stryk med 6-5 ,vi har nu spelat fyra matcher och har så här långt två förluster och två oavgjorda med målskilnaden -2 . Hoppas på första segern nu på söndag då vi möter gustavs i skönvikshallen .

Årsmöte med ovansiljans sfk imorrn !!

Älgjakt

Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivigt nått på länge, men jag har inte haft lust och ork att sätta mig ner och skriva på ett tag !!

Mycket har hänt sen senast jag skrev nått senast så allt kommer inte att synas .
Årets älgjakt är nu avslutad ,under den ordinarie veckan gick det inte riktigt som det var tänkt , vi fick en stor (vi har två i tilldelning) och två kalvar . Att vi fick två kalvar var riktigt bra då vi brukar ha problem med de små rackarna , men att vi "bara" fick en stor var inte riktigt så bra . Vad det beror på vet jag inte men om jag skulle våga mig på en ligen gissning så kan det nog vara så att hunden och hundföraren inte var på topp direkt . Den "vältränade" hunden var ganska trött på tisdagseftermiddagen och vi fick på onsdagen jaga älg med en tax !! Det var faktiskt riktigt spännande först ,innan jag fick reda på att den skällde på älgspår och inte älgar , men den drev även en älg som tyvärr gick in till grannlaget.
Nu avslutades årets jakt under allhelgonahelgen på söndagen då Christer sköt en älgko. Jag kunde tyvärr bara delta på lördagen då vi hade DM i innebandy på söndagen.

Nu till något helt annat .
Innebandysäsongen har börjat ta fart och så här långt har inte damerna tagit så många poäng som man kanske kunnat önska men det är mycket kvar av serien än och det är ingen katastrof i dagsläget ,men det är högtid att börja plocka poäng nu !!
Herrarna hag gått helt ok , poängen har trillat in trots att man tappat en del poäng i slutminuten av några matcher.


RSS 2.0