Bortamatcher

Idag spelade vi två bortamatcher i hedemora med siljan bowlings 4manna lag , jag ,kjell w,ronnie och beppe åkte ner och spelade.
Första matchen spelades mot Vasa och vi vann med 11-9 , en jämn och spännande match som vi avgjorde i tredie serien som vi vann med 4-1. Vi ledde med 9-6 inför avslutande serierna och vi lyckades ta två av dessa och vinna .Själv spelade jag helt ok på träbanorna och fick ihop 703 .
Andra matchen spelades i samma hall och med en kort vila tog vi oss an hedemora som tyvärr blev lite för svåra då orken hos oss inte var den rätta . Det blev lite för mycket med den långa resan och en match innan så huvudet var inte riktigt med i alla slag och det resulterade i att vi fick stryk med 13-7 , Jag lyckades skrapa ihop 643 ,inte helt nöjd med den slagningen men det är bara att bryta ihop och komma igen !!!

Våra elitdamer vann idag en viktig seger borta mot örnsköldsvik med 4-3 , och nu väntar en ytterligare viktig match nästa söndag hemma mot västerås i unihoc arena , matchen startar 14.00 . Kom ner och visa ert stöd och hjälp fram våra duktiga damer till seger !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0