God Jul

Vill önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL  och ta det lungt med glöggen !!!!!!!!

Luciafirande i älvdalen

Luciafirande med innebandy, disco och dansbandskamp.
I älvdalen på lördagkvällen blev det en riktig blandning av väldigt olika saker .
Själv dömde jag innebandy på en ganska annorlunda plan , i ett hörn av hockeyplan med både sarg och plexiglas på en matta som låg på isen .
Det var ganska kallt i hallen så det blev till att dömma i långbyxor . Det känndes även att isen låg kvar under mattan då fötterna blev ganska kalla , på slutet av kvällen började det sätta sina spår då det började göra ont i halsen .
I början av turneringen var det inga konstigheter men sista timmen började discot på andra sidan "väggen" och ljudnivån var ganska hög. För att höja stämningen ytterligare  visades larz-kristerz framträdande på dansbandskampen på två stora tv-skärmar :-))
Kanske inte den mest idealiska omgivningen att dömma i med ganska intressant och famför allt roligt då kvaliten på spelarna och lagen är minst sagt varierande !!
På vägen hem blev vi stoppade av polisen i älvdalen och jag fick blåsa , tur att luciafirandet var en drogfri tillställning ;-)

Innan vi åkte till älvdalen dömde jag och terje en j-allsvenskan match som var allt annat än rolig att dömma , en match som slutade med osannolika 32-2 !!!!!!!

Elitdamerna vann sin bortamatch mot västerås med 8-2 .
Nu ser jag fram emot en spännande derbymatch mot falun på lördag .

Med div 3 damerna åkte vi på ytterligare en otacksam uddamåls förlust , 7-6 mot åmot .
Nu "stoltserar" vi med två oavgjorda och fem förluster , -5 i målskilnad :-((



 

Fredag kväll !!

Ja då var ytterligare en arbetsvecka till ända .
Helgen ser ganska intressant ut med både innebandy och bowling på schemat !!

Det hela börjar med  en dömning i älvdalen på förmiddagen i div 4 herrar , med min kolega terje, för att sedan skynda sig ner till unihoc arena för att bevittna elitmatchen mellan våra kära damer mot täby .Hoppas formen från söndagens match mot dalen håller i sig . En trepoängare mot täby skulle sitta bra .

På söndag åker vi till malung och spelar tredje omgången av bilmetro cup. Har inte varigt där och spelat tidigare så det ska bli spännande och se hur det går !!

Såg att weine lagt ner osfk bloggen , tråkigt då den var välbesökt och omtyckt .

Vet inte riktigt varför men jag har mina aningar .... men det håller jag för mig själv .

RSS 2.0