Luciafirande i älvdalen

Luciafirande med innebandy, disco och dansbandskamp.
I älvdalen på lördagkvällen blev det en riktig blandning av väldigt olika saker .
Själv dömde jag innebandy på en ganska annorlunda plan , i ett hörn av hockeyplan med både sarg och plexiglas på en matta som låg på isen .
Det var ganska kallt i hallen så det blev till att dömma i långbyxor . Det känndes även att isen låg kvar under mattan då fötterna blev ganska kalla , på slutet av kvällen började det sätta sina spår då det började göra ont i halsen .
I början av turneringen var det inga konstigheter men sista timmen började discot på andra sidan "väggen" och ljudnivån var ganska hög. För att höja stämningen ytterligare  visades larz-kristerz framträdande på dansbandskampen på två stora tv-skärmar :-))
Kanske inte den mest idealiska omgivningen att dömma i med ganska intressant och famför allt roligt då kvaliten på spelarna och lagen är minst sagt varierande !!
På vägen hem blev vi stoppade av polisen i älvdalen och jag fick blåsa , tur att luciafirandet var en drogfri tillställning ;-)

Innan vi åkte till älvdalen dömde jag och terje en j-allsvenskan match som var allt annat än rolig att dömma , en match som slutade med osannolika 32-2 !!!!!!!

Elitdamerna vann sin bortamatch mot västerås med 8-2 .
Nu ser jag fram emot en spännande derbymatch mot falun på lördag .

Med div 3 damerna åkte vi på ytterligare en otacksam uddamåls förlust , 7-6 mot åmot .
Nu "stoltserar" vi med två oavgjorda och fem förluster , -5 i målskilnad :-((



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0