Heja Leksand

Då var den första av årets tre "dalakamper" i hockey avklarad , det kändes som resultatet,5-3 till leksand, var i underkant och att mora var en klass under leksand !! Enda fighten mora vann var väl när adam andersson lyckades få leksands fransos på rygg och utskickad till omklädningsrummet ;-))

Vi hade idag träning med lunarstormcuplaget (f-94) ,vi spelade en liten internmatch mellan det laget och de övriga i träningstruppen . Det slutade med en ganska enkel seger för  "lunarlaget" .  Troligen  sitter jag på läktaren  under  söndagens cupmatcher då även Hinders ska vara med i båset under cupen , känner mig överflödig då det blir lite väl många coacher/ledare då .
Laget ser dock väldigt spännande ut och det ska bli kul att följa lagets öden och äventyr !

Vi har även en match med div 3 laget på lördag i noretskolan kl 16.00 mot hedemora . De 94 tjejjerna som ska spela på söndagen kommer inte att vara med men vi får ett bra lag ändå och jag hoppas på första segern för året , första matchen förlorades dock förra helgen mot ludvika borta med 5-4 ,troligen det bästa laget i serien .Jag var inte med ner själv då jag fick lov att jobba , men enligt rapporterna gjorde tjejjerna en bra match !!

Snart är det dax för årets älgjakt , det ska bli skönt att få lite semester och njuta av den vackra natur vi har för någon älg lär man väl inte få se :-) .Det blir till att fylla ryggsäcken med en hel del godsaker och kaffe .

RSS 2.0