Lyckad premiärhelg !!

Efter att ha sett dagens match mot huddinge för damerna så är jag ganska övertygad att det blir många trevliga stunder att se fram emot i vinter i UNIHOC ARENA !!

Efter en väl genomförd match så vann de med 7-2 och gårdagens "slarv" i försvarsspelet syntes det inte så mycket av . Johanna Holknekt och Elin Reinestrand spelade idag och de gjorde det utmärkt , men hela laget gjorde en stabil insatts . Noteras bör att  Thérese Karlsson tangerade rekordet i elitserien för snabbaste målet då hon satte 1-0 efter 4 sek (underbart e kort) på en elegant framspelning av Amanda Larsson .

Även "våra" herrar vann sina båda matcher i norr . 
12 poäng till klubben (av 12 möjliga) efter premiärhelgen !!! En lysande start av årets säsong och nu undrar man lite var den ska sluta ...... 

Elitseriepremiär för damerna

Idag hade damerna sin elitseriepremiär , och nog syntes det ibland att det var lite premiärnerver inblandade !
Matchen slutade med seger,11-8, och då kändes det som 4-5 av täbys mål var "bjudningar" av hemmatjejjer .
Försvarsspelet var lite svajjigt under hela matchen , bästa backen var nog Martina som om hon fortsätter på det här viset borde få en chans i landslaget under säsongen . Tyvärr fick vi inte se Elin på plan idag då hon var lite krasslig men jag hoppas att få se henne på planen mot huddinge imorrn .
Anfallsspelet var dock av högsta klass och 11 mål framåt visar det i allra högsta grad, poängbäst idag var Amanda Larsson med1+4 , Sara och Tess 2+2 .

Tur att det funkade bra på planen för runtomkring var det mer eller mindre rörigt , insläppet funkade sådär och i kioskerna fans det inte alltför mycket att sälja . Vad det beror på går jag inte in på här men jag hoppas det blir bra mycket bättre på den fronten framöver !!!!

Vi hade även en "internmatch" i bowlingens div3 idag , siljan vann med 13-7 mot siljan F , och jag spelade 710 själv . En ganska bra poäng med tanke på att jag floppade lite i sista serien med "endast" 158 .

Måste även tillägga att nya sportbaren i bowlinghallen var en trevlig upplevelse ,där jag och min bror såg mora slå malmö i hockey i frdagskväll . Mycket folk och en bra stämmning , det blir nog fler besök i vinter där .

RSS 2.0