Henke Larsson PR trick eller ...

I dag hände det något stort i innebandyvärlden eller ....
Henke Larsson gjorde debut i SSL , var det ett pr trick från helsingborg eller är det en seriös satsning från henke och helsingborg ??
Såg inte matchen på tv och av de bilder man sett på sportsändningarna är det svårt att värdera debuten , dock blev det en pr succe då väldigt många har uppmärksammat det hela .
Om det blir ett uppsving för innebandyn efter det här är det bara att tacka och ta emot alla som förhoppningsvis vill komma och testa innebandy i fortsättningen .
Det ska bli intressant att se vad det hela mynnar ut i !!!

Idag hade våra elitdamer "äntligen" hemma match igen och västerås stod som motstånd .
Matchen var väldigt viktig att vinna om laget ska hänga på i jakten om slutspelsplatserna. I matchens första byte visade lagets yngsta spelare , Michelle Rydin 16 år, vilja genom att trycka in ettan efter endast 31 sek på en fin framspelning av Amanda Larsson . Det kändes nästan som luften gick ur västeråstjejerna på en gång och efter det första perioden som vanns med 3-0 så var det bara en fråga om hur mycket våra tjejjers skulle vinna med !
Det hela slutade med 9-2 och det var inte orättvist .

Tyvärr gick det inte lika bra för lunarstormcup laget . Det hela slutade med en tredje plats i gruppen efter en seger ,en oavgjord och en förlust . Vi fick stryk med 2-1 i sista matchen där det skulle ha räckt men ibland lyckas man inte få in boll uslingen trots att stort antal chanser så gick det inte vår väg den här matchen !! :-((


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0