När idrotten berör

Nu har OS börjat och förväntningar på de svenska deltagarna är väldigt höga . Reportrarna har börjat räkna in medaljerna och allt annat är ett "fiasko" .

Har precis sett en repris på när Charlotte Kalla besökte den svenska OS-studion efter att hon tagit emot sitt OS-GULD . Man kan inte annat är tycka om den charmiga tjej med det underbara leendet . Det riktigt lyser om henne när hon får se bilderna av sitt segerlopp och bilderna från medalj utdelningen .Man blir verkligen berörd av bilderna och man blir nästan tårögd !!
Jag hoppas hon och de andra idrottarna i den svenska OS-truppen fortsätter att Skämma bort oss soffpotatisar med fler minnesvärda ögonblick !! ETT STORT LYCKA TILL !!

MEN det är inte bara på tv som det är idrott , "våra" duktiga innebandyspelare i KAISMORA spelar väldigt viktiga matcher hemma i helgen !
Damerna spelar mot Endre på lördag och Balrog på söndag , medan herrarna möter uppsala i en ren seriefinal på söndagen !!  Ser verkligen fram emot en spännande helg !


Nu gäller det bara att försöka sova lite med , men det kan nog bli några sena kvällar (tidiga nätter) kommande veckor så man hinner se så mycket OS som möjligt . Sova kan man göra senare ;-)

Ser nu fram emot skidåkning med KALLA , HAAG , HELLNER och de andra i längdlanslaget och alla de övriga "svenska hjältarna" som deltar i OS !!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0