Norrköpings cupen i bowling

Tänkte skriva lite om cupen i Norrköping ,sent om sider .

Resan började med att kjell kom hem till mig vid fyratiden på fredagen och vi tog en kaffe på altanen , vi han även med en omgång i bowling på wii .Kjell vann :-(
Strax före sex packade vi in oss i två bilar, jag pipen och britt-marie i en bil och kjell ronnie och richard i en , och drog iväg.
En paus i kolsva på en grill käkade vi lite innan vi  åkte vidare. I det gatuköket jobbade en "liten kändis" , nämnligen gurkan från värsta bilföraren (http://www.youtube.com/watch?v=XbjLbqEhCwo&feature=related).

Vid elvatiden på kvällen hade vi hittat hotellet och fått våra rum , innan det var dags att krypa till kojs blev det en liten öl !!

Lördagmorgon började med en stadig frukost innan vi intog bowlinghallen i vilbergen .
Vår första match spelade vi mot Rullarna BK och i den matchen var vi ganska överlägsna och det slutade med seger 18-2 . Ska också nämnas att vi lånade in två lokalaspelare eftersom det var åttamannalag .
Innan vi skulle spela andra matchen hade vi ett ganska långt uppehåll . Då blev det en bit mat i hallen ,smakade bra, och sedan tog jag och kjell en minigolfrunda , den lyckades jag vinna !
Andra matchen spelade vi mot ett skånelag Treff ,som lånat in fyra spelare (några som spelade i supelallsvenskan!!) .Vi hade inte så mycket att sätta emot och vi fick se oss besegrade med ganska stora siffror 4-16 .

På lördagkvällen gick vi ut och åt på en grekisk resturang , toast skagen till förrätt och en entrecote som huvudrätt detta sköljdes ner med en kall öl . Utsökt var ordet .

På söndagen spelade vi första matchen mot Vingåker och den vann vi ganska enkelt 15-5 .Efter det blev det oljning av banorna och sen skulle vi möta Lekvattnet (torsby) direkt . Vi startade den matchen uselt och låg efter första omgången under med 5-0 , men vi spelade upp oss bra men tyvärr räckte det inte hela vägen och vi fick se oss besegrade med 11-9 .
Vi slutade på tredje plats i gruppen och vi hade spelat färdigt . Här kan du se resultaten http://www.vilbergen-bowling.se/tavlingar/norrkopingCup/2009/pdf/NorrkopingCup2009spelprogram.pdf

En rolig cup att spela och en trevlig hall att vara i (http://www.vilbergen-bowling.se/) och jag hoppas att vi åker på något liknande inför nästa säsong med .

Innan vi vände av hemmåt blev det en pizza ovanför hallen .
Hemresan gick utan några besvär och jag var hemma vid niotiden .

En lång och trevlig helg var till ända .

Nu kan vi se framåt och hoppas att det går bra för våra lag i seriespelet , men det får jag återkomma till senare .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0