seriepremiär i bowling

på lördag blir det seriepremiär i bowlingen . vi (siljan) ska möta wege i hallen i orsa . matchen börjar kl 11.00 och det kostar inget att komma in och heja fram oss !!

tränade lite idag och fick ihop 1430 p på 8 serier , en ok siffra , men det var väldigt torrt på banorna så det var svårt att hitta rätt när det svängde ganska mycket.
Roddan har dock lovat att det blir bra oljning på lördag :-) !!

har även lovat att ställa upp som chafför på lördagkvällen , mellan 18.00 och ca 03.00 blir det till att köra en mini buss runt i trakterna och transportera personer från öhrlings . vet ej var jag hamnar men tror att det skulle vara en tur till dalhalla bland annat .
återkommer sfter helgen med en rapport .

 några rader om det avslutade friidrotts vm :
stackars fröken ?? caster semenya är det en tjej eller kille ?

mest imponerande var i mina ögon steven hooker han hoppade två hopp i finalen , rev det första på 5,85 för att sen spara två hopp till nästa höjd som var 5,90 och klara i första försöket och tack vare det vinna vm-guld . i försöken hoppade han endast ett hopp på 5,65 och tog sig till finalen , låter kanske i sig inte så konstigt men då han inför vm drog på sig en skada och hoppade med smärtor. han visste inte om han överhuvudtaget skulle kunna delta och sen gå och vinna guldet på det sättet är impomerande !!!!

sveriges insatst kan man nog beskriva med ett känt uttryck : bryta ihop och komma igen !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0