Fotbolls EM

På onsdag spelar sverige avgörande match mot ryssarna ,det kan nog bli en jämn och dramatisk uppgörelse .

Tänkte att jag skulle leka förbundskapten och ta ut en startelva : 

Målvakt : Andreas Isaksson , har spelat förtroende ingivande bortsett från några enstaka ingripande i första matchen mot grekerna men han har nu blivigt varm i kläderna och är ett givet första val !

Vänster back :  Mikael Nilsson , har gjort det han ska utan att briljera men given i startelvan .
Mitt backar : Petter Hansson och Olof Mellberg , har gjort allt rätt bortsett från missen vid spaniens seger mål senast ,mellberg var i mitt tycke sveriges bästa spelare i den matchen .
Höger back : Fredrik Stoor , gjorde en bra match mot spanien och får fortsatt förtroende .

Vänster mittfält : Fredrik Ljungberg , har inte riktigt visat vad han kan men han behövs med sin rutin .
Mittfält : Daniel Andersson , har nog aldrig spelat bättre i landslaget tidigare och förtjänar att få fortsatt förtroende .
Mittfält : Anders Svensson , har spelat bra så här långt och det "räcker" med oavgjort för sverige då kan det vara bra att ha svensson på planen till att börja med .
Höger mitt : Sebastian Larsson , nu när chippen inte kan spela borde larsson få chansen .

Anfallare : Zlatan Ibrahimovic och Henrik Larsson , Henke har verkligen visat att han kan spela på en hög internationell nivå än och zlatan behövs då motståndarna verkligen har respekt för honom .Skulle inte zlatan kunna spela pga sitt knä ar hans plats vikt för Johan Elmander .

Sedan ska vi spela för att vinna matchen och inte backa hem och spela på ett oavgjort resultat , anfall är bästa försvar !!!
Mitt tips är 1-1 och en larsson har gjort mål!

Efter matchen kan vi börja ladda för EM:s största skräll när vi slår ut Holland i kvarten !!!

KÖR SÅ DET RYKER !!!!

Kommentarer
Postat av: Lilja

Skriver under på din startelva nästan på alla punkter:-) Det enda som möjligen skulle vara annorlunda är att istället för Seb spela med Elmander..Tror det kan vara giftigt då Elmander är mycket snabbare och det kan vara nyttigt i och med hur ryssarna spelar, de anfaller ofta med hela gänget och kommer lämna grymma luckor bakåt och organistationsmässigt har de en del övrigt att önska...Tror Elmanders löpvilja och snabbhet kan göra succé där...Annars var det bra, Nicke:-) Jobba in Italien ikväll nudå!:-)

2008-06-17 @ 09:44:18
Postat av: Lilja

Hmm....gillar ju inte stavfel;-) Organisationsmässigt ska det vara:-)

2008-06-17 @ 09:45:23
Postat av: nicke

ok en del stavfel lär nog dyka upp på den här bloggen men det bjuder jag på ;-)

hoppas det inte är allt för störande !!

2008-06-17 @ 20:46:37
Postat av: Lilja

Oroa dig inte Nicke!! Du får stava hur fan du vill, huvudsaken jag gör hyfsat riktigt:-) Å just nu skulle jag kunna stava hur fan som helst!! Så jävla skönt med Italien vidare!! GLÄDJE!!

2008-06-17 @ 22:43:40
Postat av: Jockemedkniven

ska man blogga ska man kunna använda det svenska skriftspråket rätt också, grymt irriterande med massa särskrivningar och enkla stavfel.... varigt? (vem petar in ett g där och tycker de ser klokt ut?) vänster_back? äh kom igen

2008-06-18 @ 13:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0