Fiskets dag ...

Fiskets dag igår.
Det kom väl inte lika mycket folk som förra året men jag tror att de som tagit sig ner till lillån hade en trevlig stund där. Detta trots att det kom lite regn vid halv tio tiden.
Jag och Peter hade hand om den station som visade mete med toppknuten lina och mäskbollsskjutning med slangbella.Det gick åt en hel del mäsk och att skjuta slangbella var väldigt populärt ,speciellt bland de något yngre .
PÅ Kenneths station visade han hur det gick till att fiska med ett matchmete(flötesmete med rullspö) , han lyckades fånga några braxar på andra sidan trots att han hela tiden var mer eller mindre omgiven av nyfikna och frågvisa personer,aven en del "trashtalk" fick han stå ut med.   :-)
Ståbis var där och visade upp sin trollingbåt,det visades fiskar i ett akvarium,man fick testa att paddla med en kajak, tipspromenad och en hel del annat. Således en hel del att titta på eller prova på , så var du inte dit i år så var uppmärksam och kom dit nästa år !!!

En tråkig och regnig söndag går nu mot sitt slut , har iallafall lyckats tomma diskhon nu och matdosan e nästan klar .
Har att se fram emot en jäktig vecka på jobbet , vi her en del beställningar att göra och sen ska vi packa till mora marknad som går av stapeln nästa helg (fredag-söndag) . Inför marknaderna brukar dessutom farsan bli på dåligt humör och väldigt lättretad och det gör väl inte den här veckan trevligare direkt .

Har i dag tagit det tråkiga beslutet att ställa in sommarträningen för tjejjerna pga bristande intresse , men eftersom det inte har varigt speciellt många på träningarna så var det ett ganska lätt beslut .
 
"Motgångar brukar avslöja snillet, medgångar dölja det ."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0