Veckan som gått

Har legat på latsidan med bloggandet senaste veckan .

I måndags startade bowlingträningen för säsongen, efter att inte spelat på mer än tre månader måste jag säga att det gick ganska bra . För första gången var det en tränare på träningen och han kom med lite tips under kvällen och vi får väl se om det ger resultat längre fram. Han ska komma fler gånger under säsongen och det ska bli kul att se om det blir bättre .
Efter två timmars tränande spelade jag säsongens första fyra serier, det gick väl ok med ett snitt på strax över 150 p , med en bästa serie på 178 p . Men jag hoppas dock höja snittet under vintern !!!!

På torsdagen hade FK Match förevisning av internationellt mete i lillån . Jag och håkan visade upp och förklarade hur det går till för ett gäng elever från älvdalens naturbruksgymnasium . Efter en genomgång och lite testande av olika fiskemetoder blev det en liten tävling där fisket var sådär , men det blev jämmna vikter och ingen blev utan fisk . De verkade iallafall nöjda när de återvände mot älvdalen .

I dag har jag varigt i siljansfors på skogensdag och visat upp trollingbåten och lite andra fiskemetoder med hjälp av roffe , john och jan . Dagen var lyckad och jan delade ut lappar till våran tipspromenad till alla som paserade , tror inta att det var många som inte blev "haffade".
Tyckte att det inte var lika mycket folk i år som förra året .Vädret visade sig från sin bästa sida och solen gassade hela dagen .

En liten reflektion från det nu avslutade OS .
Finns det någonting som framkallar mer äkta känslor än idrott ?
Det spelar ingen roll om man har lyckats eller misslyckats ,känslorna finns där.När man har kämpat och lyckats ,kanske mot förmodan , med det man tränat inför och kämpat för i flera år och "betalat" med  blod, svett och tårar , verkligen visar hur lycklig och glad man är har iallafall jag svårt att inte få en tår i ögat .  ;-)
Lika jobbigt är det när man ser någon som misslyckas och är helt otröstliga och tårarna bara rinner , då är det svårt att inte tycka synd om de personerna.
I idrotten är balansgången mellan att lyckas eller misslyckas väldigt liten och det finns ingen känsla som slår den känslan man har efter det man lyckas med det man  kanske inte riktigt trodde att man skulle klara av .
Sedan spelar det kanske inte så stor roll om det är i ett OS,SM eller KM eller vad det nu är för tävling man ställer upp i .

De största vinnarna är ,i mina ögon, de som kämpat och kämpat i det tysta och inte får de stora rubrikerna för att sedan kanske göra sitt livs lopp i skymundan och inte få någon uppmärksamhet och beröm för det !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0